UNAM Facultad de Ciencias

Ficha bibliográfica - The effects of nutrient availability on tolerance to herbivory in a brown seaweed

Ficha bibliográfica

Nombre del trabajo: The effects of nutrient availability on tolerance to herbivory in a brown seaweed
Autor: Hay K. B and et. al.

Nombre revista: Journal of Ecology

Volumen: 99

Número:

PP: 1540-1550

Palabras clave: amphipods, herbivory, limiting resource model, macroalgae, phlorotannins, plant–herbivore interactions, resistance, Sargassum, trade-offs

Resumen:

1. Plants can resist herbivory through mechanisms of resistance (traits that reduce the amount of
tissue lost to herbivores) and tolerance (traits that reduce the negative effects of herbivory on plant
fitness). The expression of such traits

Separata: NO

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Ruta:
http://biomar.fciencias.unam.mx/Sobretiros/Informacion algas/Algas/Algas/Feofitas/Hay_et_al_2011_Herbivory-nutrients._J.Ecol.pdf


 

 









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última actualización Lunes 28 de Julio de 2025